Ondeugend Café

Ondeugend
Cafés

binnenkort in jouw buurt

Ondeugend
Café EventsOndeugend Café Events

Ondeugend Café Events zijn exclusieve feesten waar plezier, spanning en connectie centraal staan. Het is een evenement waar iedereen welkom is om nieuwe mensen te ontmoeten en zich open te stellen voor onvergetelijke ervaringen. Het is iets waar je bij wilt zijn, of je nu wilt dansen op de muziek of wilt genieten van een drankje aan de bar. Het evenement biedt de mogelijkheid voor spannend contact en het verkennen van elkaars grenzen. Het is toegankelijk voor zowel singles als stellen die genieten van een beetje spanning in het leven. Het mooie aan Ondeugend Café Event is dat iedereen die aanwezig is de stap heeft gezet, de uitdaging aangaat. Allemaal een beetje buiten de lijntjes, om iets te beleven en te ervaren. De sfeer is door dit gevoel van ‘saamhorigheid’, open en ongedwongen.

Kom je ook? Koop hieronder je tickets:

Bij binnenkomst word je aangenaam verwelkomd en krijg je een heerlijke, speciaal samengestelde cocktail aangeboden. Terwijl je geniet van smaakvolle hapjes, kun je ontspannen en de uitdagende sfeer in je opnemen. Onze DJ zorgt voor een heerlijke muziekmix die je in beweging brengt en een glimlach op je gezicht tovert.

Dit evenement is bedoeld om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar mensen met diverse achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en verbinden. Naast verlichting en muziek (die je vooraf kunt beluisteren via Spotify), is er een uitnodigende tafel met leuke items om het contact met anderen gemakkelijk, verrassend en uitdagend te maken. We creëren een uitnodigende sfeer waarin je de ruimte voelt om jezelf te zijn.

Kortom, alles is aanwezig om een fantastische avond te beleven en met een exciting gevoel naar huis te gaan. Het geheim achter Ondeugend Café is dat het niet zomaar een idee is. Alles zorgt ervoor dat je op een prettige, ontspannen, veilige en ongedwongen manier met elkaar de spanning kan opzoeken.

Normaal gesproken vinden deze evenementen plaats tijdens de donkere maanden, wanneer de behoefte aan warmte en contact groter is. We organiseren echter ook speciale buitenedities tijdens de zomermaanden, zij het minder frequent.

Het unieke aspect van Ondeugend Café Event is dat iedereen de uitdaging aangaat in een veilige en ongedwongen omgeving.

Quotes

- Milou -

“Ik vond het echt leuk. Leuke mix van, voor mij, onbekende mensen! Mooi dat iedereen met elkaar in gesprek ging en dat je echt jezelf kon zijn. Had een gesprek met iemand die mij vertelde over haar verlangens, die ze niet met haar vriendinnen kon bespreken. Echt oprecht. Goede muziek, aankleding was goed. Die bierviltjes en kaarten zijn briljant. Fijn ontvangen, de doorbitch was echt tof. Tip: een vragenpot of iets voor als je het even niet weet.”

- Anneke -

“Genoten van deze middag. Vond het best spannend, de eerste keer. Het ontvangst aan de deur en de ambassadeurs waren top. Een beetje uit de comfortzone, beetje onbestemd of zo maar wel lekker. Heerlijk kunnen dansen en zelfs een beetje spanning gevoeld op de dansvloer. Ik heb speels kunnen flirten, wie had dat gedacht, hahaha. Dat de mannen een ander cocktailglas hadden dan de vrouwen was leuk, iets om op verder te borduren. Een soort subtiel kleur bekennen.”