Ondeugend Café

Ondeugend
Cafés

binnenkort in jouw buurt

Ondeugend
Café EventsBuiten lijntjes, binnen grenzen

Ben jij er ook zo’n één, eentje die graag ‘buiten de lijntjes kleurt’? Het is toch heerlijk om te ontdekken, de grenzen opzoeken, uit je comfortzone gaan. Het zorgt voor die positieve spanning in je lijf. Maar zeg eens eerlijk: gun jij jezelf deze uitdaging? Ken je dat gevoel? Je staat in de rij voor een veel te enge achtbaan, je verklaart jezelf voor gek maar toch kan je de uitdaging niet weerstaan. Stap voor stap, steeds dichterbij en de spanning… de spanning neemt toe. Je voelt het in je buik, je hart gaat te keer, begint een beetje onrustig te giechelen. Eigenlijk best een lekker gevoel.

Wetenschappelijk heet dat eustress. Eustress zorgt voor positieve energie, voor alertheid, voor mooie prestaties. Het hebben van gezonde spanningen is hartstikke fijn, je kunt jezelf beter geven. Er ontstaat een soort acute stress reactie waardoor je positieve energie ervaart. Je hebt meer adrenaline, een hogere drijfveer. Je komt als het ware in een soort flow terecht.

Maar even onder ons, iets heeft je geprikkeld om op de website te gaan kijken. Was het: het classy plaatje, de naam Ondeugend Café? Deed het iets of voelde je iets van opwinding, kreeg je een stralend gezicht?

Je kon niet anders dan gaan kijken, toch?

Je vraagt je wellicht af: is Ondeugend Café iets voor mij/ons? Het is voor iedereen die “aan” gaat bij het horen van de naam Ondeugend Café. Een lach, die energie, avontuur, zin om wat mee te maken. Dit maakt het echt anders dan een gewoon café. Omgeven door meer open minded people, beetje sjansen, dansen, je opdoffen, helemaal jezelf zonder je daarbij onprettig of onveilig te voelen. Of je nu een single bent, stel of open staat voor een tweede romance.

Als single kom je in contact met anderen, niet via een schermpje swipend. Veel gehoord: We zijn een beetje online daten moe. Je weet niet zeker met wie je contact hebt, dit leidt nogal eens tot teleurstellingen. Bij Ondeugend Café mogen al je zintuigen aan het werk. Je mag weer vertrouwen op wat je zintuigen je aangeven. Die uitstraling, de beweging, de stem en ogen van de ander ‘live’. Het zintuigelijk is immers de basis of er een klik zou kunnen ontstaan. Ondeugend Café is bij uitstek de plek waarbij je kan ontdekken.

Ook voor stellen of duo’s is Ondeugend Café vernieuwend binnen het uitgaansleven. Als stel kun je komen genieten van een speelse flirt, van een goed gesprek. Openheid over persoonlijke issues die er toe doen, je verlangens, je fantasieën. Bij Ondeugend Café is daar alle ruimte voor.

De motivatie om de uitdaging aan te gaan kan voor elk duo verschillend zijn: lekker sjansen en dansen, een aanvulling binnen jullie eigen intieme leven, een prikkelde date. Wat een lastig onderwerp is, is dat er misschien geen intimiteit meer aanwezig is in de relatie, maar wel de behoefte. Prachtig als dit bespreekbaar wordt en je er misschien een vorm aan kan geven.

Ondeugend Café biedt zowel bij de cafés als bij de events een sfeer van uitdagingen, spanning en positieve energie. Bij de events ondersteunt de DJ de sfeer met heerlijke muziek. Kun je uit leven op de dansvloer, laat je dansmoves de vrije loop. Daarna even bijkomen aan de bar, genieten van je cocktail en alle andere fijne mensen om je heen.

Want het mooie aan Ondeugendcafé is dat iedereen de stap heeft gezet, de uitdaging aan gaat. Zowel binnen Ondeugendcafé als bij de events is het gevoel van de achtbaan herkenbaar. Dit zorgt voor een relaxte sfeer, een saamhorigheidsgevoel. De sfeer is door dit gevoel van ‘samen’, open en ongedwongen. Op zoek naar de grens van je comfortzone, daar waar het meeste plezier en genot ervaart. Want immers die spanning geeft positieve energie, kan je jezelf meer geven en sta je open voor contact

Zeg nou zelf, onweerstaanbaar toch?

Buiten de lijntjes levert altijd iets verrassends op. Heerlijk avontuurlijk, je heb iets van lef nodig om te doen waar je van geniet, om die uitdaging aan te gaan.

De speelse wereld van het flirten, waarin je mag vertrouwen op al je zintuigen.