Ondeugend Café

Ondeugend
Cafés

binnenkort in jouw buurt

Ondeugend
Café EventsNiet zomaar een idee

Het idee Ondeugend Café is een ontmoetingsplek creëren, waarbij niet de normen van de samenleving het uitgangspunt zijn maar juist die van jezelf. Dit is vernieuwend en spannend tegelijkertijd. Het voelt bevrijdend om de bestaande oordelen los te kunnen laten. Met elkaar kleuren we buiten de lijntjes. Je hoeft je ideeën, verlangens en fantasieën niet geheim te houden, die openheid die we met elkaar creëren zorgt voor een veilig en gewaardeerd gevoel.

Ondeugend Café is een aanvulling op het huidige aanbod. Bied een plek waar je echt live anderen ontmoet, dat uitnodigt om tot een mooi gesprek komen, waar je mag flirten, waar je verlangens en fantasieën kunt delen. Kortom: waar je jezelf kunt zijn. Het mag uitdagend zijn, dat je uit je comfortzone komt, dat je de spanning opzoekt.

Door aandachtig te kijken en te luisteren, beseffen we dat het in de hedendaagse samenleving een ware uitdaging is om authentiek jezelf te kunnen zijn. Hoewel we aan de buitenkant tolerant lijken en alles bespreekbaar lijkt, zijn er nog altijd normen die onze maatschappij ons oplegt. Het koesteren van verlangens en fantasieën die niet binnen deze normen passen, kan een gevoel van anders-zijn teweegbrengen. In zulke gevallen houden we deze gedachten vaak voor onszelf en twijfelen we aan de mogelijkheid om ze te delen. Dit kan leiden tot een beklemmend gevoel van eenzaamheid, verlangend naar de verbondenheid die ontstaat wanneer we onze gedachten kunnen delen met anderen.

Je kunt buiten de lijntjes kleuren waar jij je lekker bij voelt. Hoe fijn is dat?

Veilig en vertrouwd

De hele #me too beweging, grensoverschrijdend gedrag binnen alle geledingen in de samenleving en de lockdown heeft ons, in de omgang met elkaar doen wankelen. We weten minder hoe we normaal met elkaar kunnen om te gaan. De regels en verwachtingen zijn vervaagd en staan onder spanning. Geremdheid en krampachtigheid liggen op de loer. Ondeugend Café geeft een open, vrij en veilig kader waarin we ons ontspannen en relaxed kunnen voelen.

Zintuigelijk en live

Het Ondeugend Café is live en open, waarbij we niet gaan voor online interactie via de website of app. In plaats daarvan kunnen mensen weer volledig vertrouwen op hun zintuigen en genieten van de opwinding en spanning die ontstaat wanneer ze elkaar persoonlijk uitdagen. Het gaat om de fysieke aanwezigheid en de sensaties die je kunt ervaren wanneer je oog in oog staat met iemand, wat een heerlijke en intense ervaring kan zijn. Dus in plaats van digitale communicatie wordt er nu weer volop gebruik gemaakt van de directe interactie tussen mensen.

Speels en vrijblijvend

The art of flirting; een goede flirter is een speelse flirter. Die geniet van de aandacht, zoekt de spanning op en houdt rekening met de ander. Het is voor de lol, voor het goede gevoel. Het is een spel waar je van geniet, classy en geheel vrijblijvend.

Prikkelend en ondeugend

Het is de ontmoetingsplek binnen een café waarbij de spanning, het flirten, uitdagende vibe voelbaar mag zijn. Het is elkaar live ontmoeten, het gesprek met elkaar aan kunnen gaan met (onbekende) mensen die open staan voor contact. Je mag daarbij uitdagen, sjansen waarbij de grens van de ander wordt gewaardeerd. Zeker geaccepteerd. Ondeugend in de mooiste zin van woord, het geeft die glimlach, die energie, die prikkeling waar je blij van wordt.

Acceptatie en respect

Hoe open kun je zijn om over je gevoel en verlangen te communiceren, dat je jezelf kunt zijn zonder daarbij beoordeeld te worden. Ondeugend Café wil graag het gesprek los maken over hoe we met elkaar om willen gaan, over relaties, de manier van het ervaren van verbinding met de ander, verlangens. Het is toch heel bijzonder dat we bijna niet communiceren met elkaar over het belangrijkste in je leven. Het zou ons allen helpen als de schroom eraf gaat, dat je ongedwongen met je partner, je vrienden, je collega’s het gesprek kan aangaan. Dat een ieder wordt geaccepteerd. Verschillende relatievormen en seksuele voorkeuren kunnen het (samen)leven mooier en kleurijker maken.

Samen en tolerant

Bij Ondeugend Café Event is er iets bijzonders aan de hand: iedereen die besluit deel te nemen aan onze evenementen voelt die prikkelende spanning en heeft de moed opgebracht om de uitdaging aan te gaan. Dit gemeenschappelijke gevoel schept een gevoel van samenhorigheid. Het resultaat is de diversiteit van onze bezoekers, en dit geldt met name voor de events die we organiseren. Door middel van ons slimme online kaartsysteem kunnen we zorgen voor een gemêleerd gezelschap dat bijdraagt aan een veilige en ontspannen omgeving tijdens deze events. Samen bepalen we dan de grenzen van openheid, tolerantie en de algehele sfeer.

Via social media, de website en blogs willen wij maatschappelijke issues rondom persoonlijke ideeën, fantasieën en verlangens bespreekbaar maken. Iets wat “anders” lijkt te zijn ineens niet meer raar of gek is, maar recht doet aan de diversiteit van mensen. Ondeugend Café, nu nog buiten lijntjes. Op naar…

Ondeugend Café is immers niet zomaar een idee.