Niet zomaar een idee

Het idee Ondeugend Café is een ontmoetingsplek creëren, waarbij niet de normen van de samenleving het uitgangspunt zijn maar juist die van jezelf. Dit is vernieuwend en spannend tegelijkertijd. Het voelt bevrijdend om de bestaande oordelen los te kunnen laten. Met elkaar kleuren we buiten de lijntjes. Je hoeft je ideeën, verlangens en fantasieën niet geheim te houden, die openheid die we met elkaar creëren zorgt voor een veilig en gewaardeerd gevoel.

Goed kijkend en luisterend ervaren we, dat het best ingewikkeld is om in je in de huidige samenleving jezelf te kunnen zijn. Van de buitenkant lijken we tolerant, lijkt alles bespreekbaar. MAAR, het moet wel passen binnen de normen die onze maatschappij ons oplegt. Als je andere verlangens en fantasieën hebt, voelt het alsof je anders bent. Je houdt het voor jezelf, je hebt het gevoel er nergens mee terecht te kunnen. Met een gevoel van eenzaam te zijn met jouw gedachten, die je graag met anderen zou willen delen.

Ondeugend Café is een aanvulling op het huidige aanbod om anderen te kunnen ontmoeten. Bied een plek waar je echt live anderen ontmoet, dat uitnodigt om tot een mooi gesprek komen, waar je mag flirten, waar je jezelf kunt zijn. Het mag uitdagend zijn, dat je uit je comfortzone komt, dat je de spanning opzoekt. Je kunt buiten de lijntjes kleuren waar jij je lekker bij voelt. Hoe fijn is dat?

Veilig en vertrouwd

De hele #me too beweging, grensoverschrijdend gedrag binnen alle geledingen in de samenleving en de lockdown heeft ons, in de omgang met elkaar doen wankelen. We weten minder hoe we normaal met elkaar kunnen om te gaan. De regels en verwachtingen zijn vervaagd en staan onder spanning. Geremdheid en krampachtigheid liggen op de loer. Ondeugend Café geeft een open, vrij en veilig kader waarin we ons ontspannen en relaxed kunnen voelen.

Zintuigelijk en live

Ondeugend Café is live, geen online contact, ook niet via de website of app. We mogen weer vertrouwen over wat onze zintuigen ons aangeven, die heerlijke spanning in je lijf als je elkaar uitdaagt. Omdat het zintuigelijke zo belangrijk is verwachten we van onze bezoekers ook dat ze hier rekening mee houden in kleding en verzorging

Samen en tolerant

Het mooie van Ondeugend Café is dat iedereen die komt die spanning voelt, die stap heeft gezet om de uitdaging aan te gaan. Dit samen zorgt voor een soort saamhorigheidsgevoel. Hierdoor ontstaat er een sfeer waarbij je open, kwetsbaar, jezelf kunt zijn. Hierbij is de samenstelling van de bezoekers van belang. Door ons slimme online kaartsysteem is er gemêleerd gezelschap dat zorgdraagt voor een veilig en ongedwongen setting. Samen bepalen we de grens van openheid, tolerantie en sfeer.

Speels en vrijblijvend

The art of flirting; een goede flirter is een speelse flirter. Die geniet van de aandacht, zoekt de spanning op en houdt rekening met de ander. Het is voor de lol, voor het goede gevoel. Het is een spel waar je van geniet, classy en geheel vrijblijvend.

Prikkelend en ondeugend

Het is de ontmoetingsplek binnen een café waarbij de spanning, het flirten, de sexy vibe voelbaar mag zijn. Het is elkaar live ontmoeten, het gesprek met elkaar aan kunnen gaan met (onbekende) mensen die open staan voor contact. Je mag daarbij uitdagen, sjansen waarbij de grens van de ander

wordt gewaardeerd. Zeker geaccepteerd. We dagen onze gasten graag een beetje uit met een cocktail, kaartjes en viltjes. Ondeugend in de mooiste zin van woord, het geeft die glimlach, die energie, die prikkeling waar je blij van wordt.

Acceptatie en respect

Hoe open kun je zijn om over je gevoel en verlangen te communiceren, dat je jezelf kunt zijn zonder daarbij beoordeeld te worden. Ondeugend Café wil graag het gesprek los maken over hoe we met elkaar om willen gaan, over relaties, de manier van het ervaren van verbinding met de ander, verlangens. Het is toch heel bijzonder dat we bijna niet communiceren met elkaar over het belangrijkste in je leven. Het zou ons allen helpen als de schroom eraf gaat, dat je ongedwongen met je partner, je vrienden, je collega’s het gesprek kan aangaan. Dat een ieder wordt geaccepteerd. Verschillende relatievormen en seksuele voorkeuren kunnen het (samen) leven mooier en kleurijker maken.

Via social media, de website en blogs willen wij maatschappelijke issues rondom persoonlijke ideeën, fantasieën en verlangens bespreekbaar maken. Iets wat “anders” lijkt te zijn ineens niet meer raar of gek is, maar recht doet aan de diversiteit van mensen. Ondeugend Café, nu nog buiten lijntjes. Op naar…………

Ondeugend Café is immers niet zomaar een idee.